Tekst
Lettertype
Prins Hendrikplein
  • Medisch Centrum PHP
  • Prins Hendrikplein 3
  • 2518 JA Den Haag

Openingstijden

Maandag 13:00 - 21:00
Dinsdag 08:00 - 19:00
Woensdag 14:00 - 21:00
Donderdag 07:30 - 14:00
Vrijdag 08:00 - 17:00

Fysiotherapie Prins Hendrikplein

Op zoek naar hoge kwaliteit fysiotherapie in de buurt van Prins Hendrikplein? B&B Healthcare is gevestigd in het Medisch Centrum op het Prins Hendrikplein in Den Haag. Onze fysiotherapeuten staan voor u klaar om u te helpen bij het verlichten of verminderen van uw klachten door middel van fysiotherapie. De visie ‘’leven is bewegen’’ staat centraal bij B&B Healthcare. Daarom is het ons doel om u weer pijnvrij te laten bewegen.

Op zoek naar een veelzijdige fysiotherapeut in Den Haag? Maak dan vandaag nog uw afspraak.

Bel ons 085 301 15 05Afspraak maken

Werkwijze Prins Hendrikplein

Op de locatie Prins Hendrikplein zal tijdens een intakegesprek met één van onze fysiotherapeuten en door een lichamelijk onderzoek een individueel behandelplan opgesteld worden. Tijdens dit gesprek wordt onderzocht wat de oorzaak is van uw klachten of blessure en wordt een plan opgesteld met daaraan tijdgebonden doelstellingen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Bovendien werken we samen aan een duurzame oplossing om klachten in de toekomst te voorkomen.

Behandeltechnieken B&B Healthcare

Op de locatie Prins Hendrikplein voeren wij meerdere behandeltechnieken uit. Door middel van deze behandeltechnieken is het mogelijk om uw persoonlijke doelen te behalen en om uw dagelijkse handelingen weer uit te voeren. De diverse behandeltechnieken die wij uitvoeren zijn o.a. triggerpoint therapie, dry needling & mulligan therapie.

Onze fysiopraktijk Prins Hendrikplein

Op onze locatie Prins Hendrikplein kunt u terecht voor algemene fysiotherapie en revalidatie. Verder beschikt deze locatie over de juiste behandelmogelijkheden en faciliteiten om optimaal te herstellen van uw klacht of blessure. Deze locatie beschikt over één behandelkamer en een ruime met sportapparatuur en materialen.