Over ons

Ons team bestaat uit zeer ervaren, goed opgeleide en enthousiaste fysiotherapeuten. We willen dat je beter wordt en beter blijft. We bieden professionaliteit en expertise en garanderen ieder patiënt een behandeling op maat. We zijn ervan overtuigd dat we u kunnen helpen om uw individuele doelen te bereiken. Ook streven wij altijd naar lange termijn doelstellingen en duurzame zorg.

Ook binnen ons multidisciplinaire team zorgen de korte lijnen en heldere communicatie voor een optimaal overzicht van de zorg. Indien nodig verwijzen wij u voor bepaalde klachten door naar onze in-house specialisten.

Waarom kiezen voor B&B Healthcare?

 1. Fysiotherapie op basis van wetenschappelijk bewijs;
 2. Kennis en ervaring vanuit de topsport staan centraal in onze disciplines. Hierdoor bieden wij hoge kwaliteit fysiotherapie en gaan we nét een stapje verder;
 3. Alle specialisten in-house. Van neurologische klachten tot wervelkolom gerelateerde klachten;
 4. Ruime sportfaciliteiten op meerdere locaties incl. apparatuur en materialen voor optimaal herstel;
 5. Goed bereikbaar met momenteel 12 locaties in en rondom Den Haag;
 6. Altijd vrijwel direct een afspraak (binnen 24 uur);
 7. Contracten met alle zorgverzekeraars;
 8. Aangesloten bij Keurmerk Fysiotherapie. Zo bent u verzekerd van hoge kwaliteit fysiotherapie;

Onze werkwijze

Ons werk is menselijk en persoonlijk. Daarom werken wij altijd op een transparante en betrokken manier. Om de beste resultaten te behalen, werken wij met gestructureerde behandeltrajecten en individuele behandelplannen. Onze werkwijze hebben wij onderverdeeld in drie fases, namelijk:

 1. Diagnose;
 2. Therapie;
 3. Nazorg en/of preventie.

Op de afbeelding hiernaast hebben wij onze werkwijze gevisualiseerd om u een beter beeld te geven over hoe wij te werk gaan.

Tijdens een volleybalwedstrijd heb ik mijn knieband gescheurd. Na mijn operatie ben ik gaan revalideren bij B&B Healthcare. Hun manier van werken was erg fijn. Ze deden alles stap voor stap en tussentijds houden ze goed de resultaten bij om de vorderingen te zien. Na bijna 8 maanden sta ik eindelijk weer op het veld!

— Kim

Onze visie

B&B Healthcare staat voor gezond bewegen. De visie “Leven is bewegen” sluit hier direct op aan. De persoon staat bij ons centraal, er wordt samen met u gezocht naar de oorzaak van een beperking of naar mogelijkheden tot verbetering. Vervolgens wordt er gekozen voor een actieve strategie om het bewegend functioneren te verbeteren.

Missie & Visie