Tekst
Lettertype
Vogelwijk
  • Health & Sportsclub Westduin
  • Laan van Poot 355A
  • 2566 AD Den Haag

Openingstijden

Maandag 07:30 - 16:00
Dinsdag 11:00 - 19:00
Woensdag 07:30 - 16:00
Donderdag 12:00 - 18:30
Vrijdag 07:30 - 16:00

Fysiotherapie Vogelwijk

Op zoek naar hoge kwaliteit fysiotherapie in Vogelwijk? Onze gespecialiseerde en ervaren fysiotherapeuten staan voor u klaar. Op de locatie in Vogelwijk kunt u terecht voor algemene fysiotherapie en revalidatie. Wij vinden het belangrijk dat u zo efficiënt en zo snel mogelijk herstelt en weer pijnvrij kunt bewegen. Bovendien adviseren wij op een actieve wijze hoe u bepaalde klachten kunt voorkomen.

Bent u op zoek naar een goede fysio in Den Haag om u klachten te verminderen en te verhelpen? Maak dan nu een afspraak.

Bel ons 085 301 15 05Onze werkwijze

Werkwijze B&B Healthcare

Bij B&B Healthcare staat de visie ‘’leven is bewegen’’ centraal. Het is dan ook ons doel om u weer pijnvrij te laten bewegen en om ervoor te zorgen dat u weer uw dagelijkse handelingen kan uitvoeren. Ons team met ervaren fysiotherapeuten staat dan ook voor u klaar om u persoonlijk te begeleiden. Wanneer u een afspraak maakt met één van onze fysiotherapeuten zal er een individueel behandelplan worden opgesteld aan de hand van een intakegesprek en een lichamelijk onderzoek. Tijdens u herstel zal u begeleid worden door één van onze fysiotherapeuten en wordt de juiste behandeltechniek toegepast. Daarnaast vindt ook preventieve fysiotherapie plaats om blessures en klachten in de toekomst te voorkomen.

Ervaart u klachten? Afspraak maken

Onze fysiotherapiepraktijk Vogelwijk

Op onze locatie Vogelwijk kunt u terecht voor algemene fysiotherapie en revalidatie. Deze locatie beschikt over één behandelkamers en een wachtruimte. Daarnaast is deze locatie voorzien van een ruime oefenruimte met diverse sportmaterialen en faciliteiten.