Tekst
Lettertype
Zuiderpark
  • Sportcampus Zuiderpark
  • Meester P. Droogleever Fortuynweg 22
  • 2533 SR Den Haag

Openingstijden

Maandag 07:30 - 20:00
Dinsdag 07:30 - 21:00
Woensdag 07:30 - 21:00
Donderdag 07:30 - 21:00
Vrijdag 07:30 - 21:00

Fysiotherapie Zuiderpark

Op zoek naar hoge kwaliteit fysiotherapie in Zuiderpark? B&B Healthcare is gevestigd in het mooie sportcampus van Zuiderpark. Een plek waar veel sporters samenkomen. De sportcampus beschikt over 11 sporthallen, waaronder een turnhal, een hal voor meerdere zaalsporten en een indoor beachvolleybalvelden. Ook buiten de sportcampus is er ruimte om te sporten, zo wordt sportcampus Zuiderpark omringd door meerdere voetbalvelden en is het dé plek voor hardlopers. Ons team met gespecialiseerde fysiotherapeuten staat hier voor u klaar om u persoonlijk te begeleiden.

Op zoek naar ervaren en betrokken fysiotherapeuten? Maak dan nu uw afspraak.

Onze fysiotherapiepraktijk Zuiderpark

Op de locatie Zuiderpark kunt u terecht voor algemene fysiotherapie, revalidatie en personal fitness. Deze locatie beschikt over de juiste behandelmogelijkheden en faciliteiten om optimaal te revalideren. Verder beschikt deze locatie over vier behandelkamers en een oefenruimte met diverse sportapparatuur en materialen.

Behandeltechnieken Zuiderpark

Om uw persoonlijke doelen te behalen is er een efficiënte combinatie van behandelingen en oefeningen nodig. Onze fysiotherapeuten passen daarom verschillende behandeltechnieken toe, afhankelijk van uw situatie en behandelplan. Zo passen wij onder andere triggerpoint therapie, dry needling, manuele therapie en echografie toe.

Onze werkwijze

In onze praktijk op locatie Zuiderpark worden verschillende werkwijzen gehanteerd die meestal gecombineerd worden, namelijk:

  1. Adviseren en informeren;
  2. Begeleiden;
  3. Behandelen.

Onze fysiotherapeuten adviseren u over hoe u het beste om kunt gaan met gezondheidsproblemen of met klachten. Ook adviseren wij welke bewegingen u juist wel of niet moet maken om blessures te voorkomen of om klachten te verhelpen. Vervolgens is een goede begeleiding nodig zodat eventuele oefeningen worden uitgevoerd in de juiste houding. Tot slot zijn onze fysiotherapeuten in staat om de geschikte behandeltechniek toe te passen.