Bezuidenhout
  • Bezuidenhoutseweg 179
  • 2594 AH Den Haag

Openingstijden

Dinsdag 07:30 - 17:00
Donderdag 11:30 - 19:30
Vrijdag 08:00 - 12:00

Fysiotherapie Bezuidenhout

Op zoek naar fysiotherapie in de buurt van Bezuidenhout? B&B Healthcare is een multidisciplinaire fysiotherapiepraktijk met ervaren fysiotherapeuten. Onze fysiotherapeuten helpen u graag bij het verminderen of verhelpen van uw klachten. Op de locatie Bezuidenhout kunt u terecht voor algemene fysiotherapie en revalidatie. Daarbij streven onze fysiotherapeuten naar de beste kwaliteit, doelgerichte behandelingen, deskundige en persoonlijke begeleiding en dat u zo snel mogelijk klachten vrij bent.

Bent u op zoek naar een betrokken en ervaren fysiotherapeut in de buurt van Bezuidenhout? Maak dan vandaag nog uw afspraak.

Afspraak makenBel ons 085 301 15 05

Onze fysiotherapiepraktijk in Bezuidenhout

B&B Healthcare heeft een mooie locatie in Bezuidenhout waar u terecht kunt voor algemene fysiotherapie en revalidatie. Deze locatie beschikt over de juiste behandelmogelijkheden en faciliteiten om optimaal te revalideren. Daarnaast beschikt de locatie Bezuidenhout over twee behandelkamers, een wachtruimte en een grote oefenruimte met diverse sportapparatuur en materialen. Op deze manier kunnen wij patiënten goed begeleiden en revalideren.

Behandeltechnieken in Bezuidenhout

Onze fysiotherapeuten voeren verschillende behandeltechnieken uit die passen bij uw behandeling. Aan de hand van het intake gesprek en het lichamelijk onderzoek wordt het juiste behandelplan gekozen voor uw klachten met de juiste behandeltechniek(en). De diverse behandelingen die wij uitvoeren zijn o.a. manuele therapie, dry needling, shockwave therapie, triggerpoint therapie en mulligan therapie.

Meer over onze werkwijze