Tekst
Lettertype

Benoordenhout

  • Haagsche Rugby Club
  • Theo Mann-Bouwmeesterlaan 800
  • 2597 HM Den Haag

Openingstijden

Maandag 14:00 - 20:00
Dinsdag 10:00 - 19:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 12:30 - 19:00
Vrijdag 10:00 - 17:00

Fysiotherapie Benoordenhout

Op zoek naar fysiotherapie in Benoordenhout? B&B Healthcare zit gevestigd op het terrein van de Haagsche Rugbyclub (HRC). Onze goed opgeleide en ervaren fysiotherapeuten staan altijd voor u klaar om op een betrokken manier aan uw herstel te werken. Tijdens de behandelingen leert u beter te bewegen, zodat het herstel van de blessure wordt bespoedigd en dat een herhaling van verkeerde bewegingen ook zoveel mogelijk wordt voorkomen.

Op zoek naar een fysiotherapeut in Benoordenhout? Onze fysiotherapeuten staan voor u klaar.

085 301 15 05Afspraak maken

Onze fysiotherapiepraktijk in Benoordenhout

Op de locatie Benoordenhout gevestigd op het terrein van de Haagsche Rugbyclub kunt u terecht voor algemene fysiotherapie, sportrevalidatie, revalidatie en personal fitness. Deze locatie beschikt over een ruime oefenruimte met diverse sportmaterialen en faciliteiten. Daarnaast is deze locatie voorzien van twee behandelkamers. Op deze manier kunnen wij patiënten goed begeleiden en helpen bij hun revalidatie. Ons doel is dat u weer pijnvrij kunt bewegen om uw dagelijkse handeling te kunnen uitvoeren.

Revalidatieproces op locatie Benoordenhout

Naast algemene fysiotherapie en personal fitness helpen onze fysiotherapie bij u (sport)revalidatie. Bijvoorbeeld na een sportblessure of na een knieoperatie. Elke patiënt krijgt een individueel behandelplan die wordt opgesteld na een uitgebreid intakegesprek en na een lichamelijk onderzoek.

In dit plan staat voor de opeenvolgende weken of maanden hoe het behandeltraject er uit gaat zien. Op de locatie Benoordenhout zijn de juist faciliteiten en sportmaterialen aanwezig zodat u optimaal kunt revalideren onder begeleiding van één van onze fysiotherapeuten.

Erg tevreden over de kwaliteit en service van B&B Healthcare. Ze luisteren goed en pakken het probleem goed aan. Overigens kun je er snel terecht!

— Melvin

Behandeltechnieken en werkwijze

Onze fysiotherapeuten op locatie Benoordenhout voeren verschillende behandeltechnieken uit. Door een efficiënte combinatie van deze technieken is het mogelijk om uw gewenste doel te behalen. De verschillende behandeltechnieken die wij toepassen zijn o.a. dry needling, triggerpoint therapie, manuele therapie en echografie.

De werkwijze die binnen B&B Healthcare gehanteerd wordt bestaat uit adviseren en informeren, begeleiden en behandelen. Zo geven onze fysiotherapeuten advies over uw houding en over het omgaan met uw klachten. Daarnaast begeleiden onze fysiotherapeuten u tijdens uw revalidatie of tijdens de oefentherapie. Ten slotte passen onze fysiotherapeuten de juiste behandeltechniek toe om uw klachten te verminderen of te verhelpen.