Tekst
Lettertype
Loosduinen
  • Loosduinse Hoofdstraat 260
  • 2552 AM Den Haag

Openingstijden

Maandag 07:30 - 21:00
Dinsdag 07:30 - 13:30
Woensdag 08:00 - 20:00
Donderdag 08:00 - 21:00
Vrijdag 07:30 - 13:30

Fysiotherapie Loosduinen

Op zoek naar hoge kwaliteit fysiotherapie in Loosduinen? Onze ervaren en gediplomeerde fysiotherapeuten staan voor u klaar om uw klachten te verhelpen en te werken aan uw herstel. Op de locatie Loosduinen kunt u terecht voor fysiotherapie en revalidatie. Naast de reguliere behandelingen en ondersteuning leren onze fysiotherapeuten u beter te bewegen, zodat het herstel van de blessure niet alleen bespoedigd wordt, maar dat een herhaling van verkeerde bewegingen ook zoveel mogelijk voorkomen wordt.

Op zoek naar ervaren en gediplomeerde fysiotherapeuten in Den Haag? Maak vandaag nog een afspraak.

Afspraak makenBel ons 085 301 15 05

Trainingsfaciliteiten- en materialen op locatie Loosduinen

Op de locatie in Loosduinen kunt u terecht voor fysiotherapie en revalidatie. Deze locatie beschikt over de juiste behandelmogelijkheden en faciliteiten om optimaal te herstellen en te revalideren. De locatie Loosduinen is voorzien van twee behandelkamers en een grote ruimte met sportfaciliteiten en materialen. De grote ruimte beschikt over moderne apparatuur waarmee u op de juiste manier begeleid wordt door één van onze fysiotherapeuten voor uw herstel of revalidatie.

Werkwijze B&B Healthcare

Op de locatie in Loosduinen maakt u kennis met één van onze fysiotherapeuten tijdens een intakegesprek. Tijdens deze intake beantwoord u een aantal vragen en vindt er een lichamelijk onderzoek plaats om de oorzaak van uw klachten te achterhalen. Na deze diagnose wordt er een individueel behandelplan opgesteld voor het verlichten of zelfs het verhelpen van uw klachten. Tijdens het behandeltraject werken we ook aan een duurzame ontwikkeling. Wij zullen u actief adviseren hoe u in de toekomst bepaalde blessures of klachten kunt voorkomen door bijvoorbeeld oefeningen of de juiste manier van bewegen.