Tekst
Lettertype
Ypenburg
  • Sporthal Boswijk
  • Laan van Kans 11
  • 2496 VB Den Haag

Openingstijden

Maandag 07:30 - 22:00
Dinsdag 07:30 - 22:00
Woensdag 07:30 - 22:00
Donderdag 07:30 - 22:00
Vrijdag 09:00 - 16:30
Zaterdag 08:30 - 15:00

Fysiotherapie Ypenburg

Bent u op zoek naar fysiotherapie in Ypenburg? Onze ervaren fysiotherapeuten in Ypenburg staan voor u klaar om uw klachten te verhelpen of te verminderen. Ook willen wij dat u weer pijnvrij kunt bewegen en dat u weer alle dagelijkse handelingen kan uitvoeren. Op de locatie Ypenburg kunt u terecht voor algemene fysiotherapie, personal training en revalidatie.

Op zoek naar een ervaren en betrokken fysiotherapeut in Ypenburg? Maak vandaag nog uw afspraak.

Bel ons op 085 301 15 05Afspraak maken
Afspraak maken in Ypenburg Afspraak maken

Werkwijze B&B Healthcare

Op onze locatie in Ypenburg worden verschillende werkwijzen gehanteerd en gecombineerd, namelijk:

1. Adviseren en informeren
2. Begeleiden
3. Behandelen

Onze fysiotherapeuten adviseren uw over uw klachten en hoe u daar het beste mee om kan gaan. Ook kunnen bepaalde oefeningen of behandelingen geadviseerd worden. Vervolgens begeleiden onze fysiotherapeuten u tijdens het uitvoeren van de juiste oefeningen voor uw herstel. Ten slotte voeren onze fysiotherapeuten de juiste behandeltechnieken uit om u herstel te bevorderen en om uw klachten te verminderen. Zo voeren wij onder andere behandeltechnieken uit zoals manuele therapie, triggerpoint therapie, dry needling, shockwave therapie en medical taping.

Onze werkwijze

Algemene fysiotherapie, personal training en revalidatie Ypenburg

De locatie Ypenburg is een mooie locatie gevestigd in sporthal Boswijk. Op deze locatie kunt u terecht voor algemene fysiotherapie, personal training en revalidatie. Onze fysiotherapeuten zijn opgeleid om u ook tijdens uw revalidatie te behandelen en te begeleiden. De locatie Ypenburg is voorzien van de juiste faciliteiten en sportmaterialen om optimaal te herstellen. Daarnaast beschikt deze locatie over een ruime oefenruimte met de juiste apparatuur en heeft deze locatie twee behandelkamers. Ook heeft deze locatie een kleedkamer voor zowel mannen als vrouwen.

Professionele begeleiding, kennis van zaken én een goede sfeer!

— Remy