Tekst
Lettertype
Laak
  • Haagse Sport Centrale
  • Michaëlisstraat 5
  • 2521 AJ Den Haag

Openingstijden

Maandag 08:00 - 16:00
Dinsdag 07:30 - 17:00
Woensdag 07:30 - 15:30
Donderdag 07:30 - 20:00
Vrijdag 08:00 - 14:00

Fysiotherapie Laak

Fysiotherapie in Laak gezocht? B&B Healthcare is gevestigd in de Haagse Sportcentrale, het epicentrum van de urban sport in Nederland. Onze goed opgeleide en ervaren fysiotherapeuten staan voor u klaar om op een betrokken manier aan uw herstel te werken. Onze fysiotherapeuten leren u beter bewegen, zodat het herstel van de blessure niet alleen bespoedigd wordt, maar dat een herhaling van verkeerde bewegingen ook zoveel mogelijk voorkomen wordt.

Op zoek naar hoge kwaliteit fysiotherapie in Laak? Maak vandaag nog uw afspraak.

Bel ons 085 301 15 05Afspraak maken

Revalidatie

Onze ervaren en gediplomeerde fysiotherapeuten zijn opgeleid om u ook tijdens revalidatietrajecten te behandelen en te begeleiden. Revalidatie is een belangrijk aspect binnen de fysiotherapie. Op de locatie Laak beschikken wij over de juiste faciliteiten en behandelmogelijkheden om optimaal te revalideren. Ook beschikken wij over speciale meet en testapparatuur om de voortgang bij te houden. Na een uitgebreid intakegesprek stellen we een individueel revalidatieplan op inclusief doelstellingen om ergens naar toe te werken.

Fysiotherapie behandeltechnieken Laak

Op de locatie Laak kunt u terecht voor algemene fysiotherapie en revalidatie. Binnen de algemene fysiotherapie gebruiken onze fysiotherapeuten verschillende behandeltechnieken om het herstel te bevorderen zodat u zo snel en efficiënt mogelijk weer uw dagelijkse handelingen kunt uitvoeren. De behandeltechnieken die op de locatie Laak worden toegepast zijn o.a. medical taping, dry needling, triggerpoint therapie en manuele therapie.

Onze fysiotherapiepraktijk in Laak

De locatie Laak is gevestigd in de Haagse Sportcentrale welke bestaat uit twee grote industriële hallen met diverse sportaanbieders en een uitgebreide foodcourt. Daarnaast is er een verzamelpand met sportieve ondernemers en organisaties. De unieke urban sporten die hier worden beoefend zijn olympisch skateboarden, freerunning en speedsoccer.

B&B Healthcare maakt deel uit van dit sportcomplex waar u terecht kunt voor algemene fysiotherapie en revalidatie. Deze locatie beschikt over drie behandelkamers en een mooie oefenruimte met diverse faciliteiten en materialen om te herstellen van uw blessure.